Drankenhandel Winters Liessel - Nieuws

Nieuws

Bekijk ons nieuws, acties en nieuwe producten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbriefNieuw! Jack Daniel’s & Coca-Cola


Nieuw! Jack Daniel’s & Coca-Cola: een perfecte match.

Wereldwijd de nummer 1 bar call: Jack Daniel’s & Coca-Cola. Een premium drankje - ready om op te drinken. Elk afzonderlijk al heerlijk, maar samen brengen ze iets bijzonders in elkaar naar boven. De soepele smaak van Jack Daniel’s mengt perfect met de iconische smaak van Coca-Cola, zoals geen enkele andere mix kan. Een smaak zo iconisch en uniek, die enkel kan ontstaan uit een perfect match.
Gemaakt met Jack Daniel’s & Coca-Cola, twee van de meest iconische en authentieke merken in de wereld. De kern zit ‘m in de beste ingrediënten, die worden samengebracht in deze cocktail-in-een-blikje. Een pre-mixed cocktail die de gewaagde smaak van Jack Daniel’s combineert met de iconische, unieke smaak van Coca-Cola.


FEEL SO GOOD #STRAATWATER


Verkoop jij het al? FEEL SO GOOD #STRAATWATER

Een lichte en frisse dorstlesser Calorie arm of Suikervrij in diverse smaken. Erg populair onder jongeren en sport! Koolzuurvrij en verpakt in een handige 0,6 fles.


Vraag nu bij je bestelling een proefpakket aan. Zet in het opmerkingsveld dat je gebruik wilt maken van het proefpakket van Feel So Good!NIEUW van Coca-Cola


Zero Sugar, 100% Taste

Het zonnetje begint te schijnen, de vogels fluiten en alle bloemen beginnen langzaam weer in bloei te komen. Word jij ook gelukkig bij die gedachte? Ontdek de nieuwe smaak van Fuze Tea met een heerlijk zonnige uitstraling: Fuze Tea Blueberry Lavender Green. De combinatie van groene thee, bosbessen en lavendel geeft het drankje een smaaksensatie voor ieder moment.

liptonzero