Overige verhuur

Plants: image 1 0f 3 thumb
Plants: image 2 0f 3 thumb
Plants: image 3 0f 3 thumb
Voorzetbuffet
Bij grote evenementen wordt vaak vóór de diverse tap- en koelbuffetten een ruimte gemaakt, zodat mensen niet direct tegen de bar staan. Dit wordt ook wel ‘de bak’ genoemd. Om deze ruimte af te schermen wordt een voorzetbuffet gebruikt.

Koffie apparaat
Een evenement of feest begint vaak met een kopje koffie. Bij Drankenhandel Winters Liessel is het mogelijk om koffie apparaten te huren. Hiermee kan 20 liter koffie per uur worden gezet door middel van 2 kannen.

De koffie kan geleverd worden in sachets van 70 gram. Per volle koffiekan volstaat 1 sachet. Hierdoor heeft u altijd dezelfde sterkte van de koffie en is het heel gemakkelijk werken. Daarnaast hebben we in het assortiment éénmalige, hittebestendige bekers, welke natuurlijk ideaal zijn voor iedere evenement.

Grote parasol
Voor de aankleding van evenementen kan er gebruikt worden gemaakt van een grote parasol. Op het moment dat de parasol is uitgeklapt, heeft deze een diameter van 3,5 meter. De parasol staat vast in een poot van cement en staat daarmee stevig op de grond.