Drankenhandel Winters Liessel - Dare to drink different

DARE TO DRINK DIFFERENT

Banner


Het wisselprogramma voor de Horeca

🍺   Wil jij jouw gasten verrassen en uitdagen? Dat kan met een frequent wisselend aanbod van grote en kleine brouwerijen, speciaalbieren, alcoholvrije bieren, soda’s, hard seltzers…en die nieuwe trend die er aan zit te komen.

🍺   Zonder zelf te hoeven kiezen? Of nou ja, uit een kleine selectie dan, speciaal door onze biersommeliers gecureerd en passend bij het moment? Iedere 2 maanden 5 bieren en een craft brew.

🍺   Zonder telkens van glaswerk of taplens te hoeven wisselen? Dankzij het dorstmakende Dare to Drink Different glas en de Dare to Drink Different taplens.

🍺   Super makkelijk online je personeel trainen? Door middel van video’s en whatsapp flyers waarin onze biersommeliers je kort maar krachtig informeren.

🍺   En je gasten met een coole post op Social aanspreken? Geanimeerd zelfs, valt lekker op, die leveren we er ook bij!


Bieren van dit moment:

PROBEER EENS IETS ANDERS


Verrassende smaken in speciaalbier, maar ook in alcoholvrij bier. En zelfs in soda’s, hard seltzers, en die nieuwe trend die eraan zit te komen. Voor wie nieuwsgierig is naar nieuwe smaaksensaties valt zoveel te ontdekken! Precies dat is waar ‘Dare to drink different’ voor staat: verrassende smaken van kleine en grote brouwerijen, zorgvuldig geselecteerd door ons team van gepassioneerde biersommeliers. Daardoor is de kwaliteit gegarandeerd en kunnen jouw klanten of gasten er eens goed voor gaan zitten: genieten van onze verrassende smaaksensaties!
Bestellingen kunt u HIER doen of heeft u een vraag dan kunt u terecht op ons contact formulier.