Ondersteuning bij heropenen horecazaak


Horeca in een anderhalve-meter samenleving; wat heb ik nodig?

Horecazaken zijn over het algemeen gezellig, knus en vaak ook praktisch ingericht. Het is een uitdaging om hier de 1.5m afstand te waarborgen. Uiteraard willen wij de horeca hierbij zo goed mogelijk ondersteunen met bijvoorbeeld vloerstickers, plexiglas schermen en alcohol dispensers. Voor deze artikelen verwijzen wij je door naar onze partner Cornelissen waarmee wij al geruime tijd samenwerken. Zij hebben kwaliteit en betrouwbaarheid even hoog in het vaandel staan als wij bij Royal Swinkels Family Brewers.

De ondersteunende middelen zijn via Cornelissen aan te vragen en als klant van Swinkels Family Brewers krijg je hierop 20% korting.
Vul bij interesse het formulier onderaan de pagina in zodat wij de gegevens kunnen delen met Cornelissen. Zij nemen vervolgens vrijblijvend contact op. De reden om het op deze manier te doen is dat er bij iedere zaak rekening gehouden kan worden met specifieke wensen of eisen. We zijn allemaal horeca, maar geen zaak is hetzelfde.

Beschikbare artikelen:
  • Vloerstickers (binnen & buiten)

  • Roll-up banner met maatregelen

  • Textielstickers

  • Desinfectie displays

  • Roomdividers (aluminium)

  • Plexiglas schermen

Vloerstickers
Diverse verschillende soorten vloerstickers met de boodschap om afstand te houden. De stickers zijn geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken. De buiten stickers zijn voorzien van een dikke laminaat zodat deze nauwelijks slijten. Gebruik op vloerbedekking mogelijk voor korte duur.
Levertijd: 3 werkdagen na goedkeuring ontwerp

Beschikbare items


BinnengebruikBuitengebruik
Roll-up banners
Banner voorzien met de corona maatregelen. Ook mogelijk in eigen huisstijl. De roll-up banner is verkrijgbaar in 85x200 cm. Banner wordt geleverd met een draagtas.
Levertijd: 3 werkdagen na goedkeuring ontwerpTextielstickers
Deze textielsticker is speciaal bedacht om te zorgen dat men in deze tijd er aan herinnerd wordt om de 1,5 m in acht te nemen. De sticker is op elk soort kledingstuk te plakken en is voorzien van herpositioneerbare belijming (geen lijmresten), ideaal dus voor personeel in de bediening. Het is natuurlijk ook mogelijk om, op aanvraag, de stickers te personaliseren met naam of logo. De stickers zijn voor eenmalig gebruik, bij hergebruik bestaat de kans dat de sticker niet meer goed hecht.
Levertijd: 3 werkdagen na goedkeuring ontwerp

Sticker voorzijde kledingStickers achterzijde kledingDesinfectie display
De desinfectie- en informatiestandaard is opgebouwd uit een aluminium paal met daarop een aluminium kliklijst. De desinfectiedisplay wordt geleverd met desinfectiegel. De desinfectiedispenser heeft een strak vormgegeven, royale voet van250x500x16 mm. Om krassen op de vloer te voorkomen worden 4 viltjes meegeleverd. De kliklijst aan de bovenzijde van de mobiele desinfectiezuil is in het formaat A4, zit normaliter staand gemonteerd, en kan worden voorzien van een design in eigen huisstijl.

Extra desinfectiegel? Dat kan
Extra of nabestellen van de handgel is geen probleem. De flessen handgel zitten verpakt per doos met 6 flessen.
Levertijd: 3 dagenRoomdividers (aluminium)
Deze aluminium roomdividers met een strakke uitstraling maken het mogelijk om tafels van elkaar te scheiden, zonder in te leveren op sfeer of comfort. De divider is volledig vrijstaand en kan dus op iedere gewenste positie geplaatst worden. De textieldoeken die in de dividers zitten zijn volledig te personaliseren en dus aan te passen aan de uitstraling en ambiance van jouw horecazaak. Daarnaast zijn de doeken wasbaar en enorm snel te wisselen. Het is ook mogelijk om een transparant zeil te verkrijgen voor deze roomdividers.
Afmetingen: 150x150 cm / 200x150 cm / 250x150 cm
Levertijd: ± 6 werkdagen na goedkeuring ontwerp

Plexiglas afscheiding
Deze plexiglas schermen zijn de oplossing om je personeel te beschermen. Ze zijn verkrijgbaar in 2 varianten: staand of hangend. Je kunt dit afdekscherm eenvoudig neerzetten op een balie of op het bureau. Het zwevend afdekscherm word geleverd met 2x 2m ketting. De schermen zijn 75x75 cm.

Let op: de levertijd is op dit moment ongeveer drie weken
Contactformulier Cornelissen