Koffie en thee

Koffie
De manier en beleving waarmee koffie wordt gedronken wordt steeds belangrijker. Enerzijds drinken mensen vaker een kop koffie, maar anderzijds schenken mensen veel aandacht aan de beleving eromheen. Drankenhandel Winters Liessel werkt met diverse koffieleveranciers samen, te weten:
United Coffee:       www.driemollen.nl
Red Beans:            www.redbeans.nl
Douwe Egberts:     www.de.nl

Thee
Naast koffie wordt ook het drinken van thee steeds belangrijker in een horeca onderneming. Vroeger was er enkel ‘gewone’ thee verkrijgbaar, tegenwoordig zijn er talloze smaken te verkrijgen in diverse verpakkingen. Ook qua theeproducten beschikt Drankenhandel Winters Liessel over een divers assortiment. Iedere producent heeft diverse smaken waaruit de consument kan kiezen. De belangrijkste merken binnen de gelederen van Drankenhandel Winters Liessel zijn Princess, Pickwick en London Tea Company.

Melkproducten
Drankenhandel Winters Liessel heeft diverse producten voor bij de koffie, zoals opschuim- en koffiemelk. Opschuimmelk wordt gebruikt voor het maken van bijvoorbeeld cappuccino of latte macchiato en is een zeer wenselijke aanvulling voor uw koffie assortiment.

Daarnaast hebben we diverse verpakkingen ten aanzien van koffiemelk. Deze is verkrijgbaar in grote flessen van 1 liter en kleinere flessen van 465 ml, te weten Goudband of Halvamel. Verder hebben we diverse maten cups met een inhoudsmaat van 7 ml en 8,4 ml.

Naast koffiemelk hebben we ook diverse mogelijkheden met suiker.

Hiervoor willen we u graag verwijzen naar de pagina Zoetwaren.